kulcsszavak alapján is kereshetsz

2010. augusztus 23., hétfő

Egyelőre csak gondolat...

Sziasztok!Lenne egy kérdésem,amire örülnék,ha válaszolnátok akár chatben,akár komiban.
Ha kiadatnám,elolvasnátok a saját fantáziám által készült könyvet?
Persze ez egyenlőre csak egy merész álom,és alig van meg valamennyi a történetből,de kíváncsi lennék a véleményetekre.

A könyv Rose Dragomir-ról szól,akit Salt Lake City-ben elkapnak az őrzők,és akarata ellenére születése óta először sikeresen haza viszik nagyapjához.Miközben súlyos titkokat cipel,elválasztva Anna-tól,az idős nevelőnő vámpírtól és Mattől,az unokatestvér őzőtől,akik több mint 17 éven át bújtatták,és nevelték, új környezetbe kerül,miközben azzal is meg kell birkóznia,hogy ő különleges.Édesanyja Kathreen Morozov vámpírhercegnő,édesapja Cole Costigan őrzőherceg.És ő egyszerre lett vámpír és őrző,ami nagyon ritka dolog,arról nem is beszélve,hogy halott szülei helyébe lépve egyszerre két királyi családban is arisztokrata.
Alig kezdődött el a tanév,ami Rose érettségijéig hátra van.Így hát Richard vámpírkirály úgy dönt,unokája a St.Elizaveta Internátusban megfelelő helyen lesz.Szerinte.
Alisza,Rose vámpír unokatestvére alig egy évvel fiatalabb tőle,mégis mindent elkövet,hogy a lányt tönkre tegye.A legvégsőkig képes elmenni célja elérése érdekében.Arra azonban nem számít,hogy tetteivel nem csak Rose-t fenyegeti halálos veszély,hanem az egész iskolát,köztük a királyi családok több sarját is.
Hogy Rose élete még véletlenül se legyen egyszerűbb,az elfogásában is szerepet játszó egyik iskolai őrző lesz a személyes testőre és tanára.A hercegnő a férfi után érzett gyűlöletét azonban idővel más érzelmek kezdik ki.
Az esze és a szíve egyaránt döntésre kényszeríti.
Belekényszerül egy olyan életbe,amilyent az arisztokraták akarnak ráerőszakolni,és nyugodt,de megjátszottan boldog jövője lesz?Vagy hallgat az ösztöneire,a vágyaira,és megpróbál kitörni a helyéről?

Szal egyenlőre szerintem ez lesz a lényege,bár folyamatosan változik minden gondolatom...Várom a válaszokat!
pux:Đ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése